Het avonturenpark voor individuelen is gesloten, in april 2022 zijn we terug. Groepen vanaf 15 personen kunnen alle activiteiten wel doorlopend doen!

The Outsider

Extreme day - middelbaar

[:swvar:ufile:4:description:]
Is jouw school klaar om de uitdaging aan te gaan? Tijdens de Extreme Day gaan we samen elke uitdaging aan, van klimmen op de schouw en klauteren door de touwen, tot verschillende teambuilding activiteiten en een spannende arrow tag.

De verschillende klassen of groepen worden begeleid door onze gespecialiseerde monitoren. Zij nemen jullie mee doorheen het gehele programma. Er wordt één monitor per maximum 25 leerlingen gerekend in de prijs. We werken ook met vaste arrangementen van een halve of volledige dag. Dit wil zeggen dat je een volledige dag kan boeken met een programma naar keuze, of twee van de activiteiten uit het programma kan kiezen om een halve dag te vullen.

Kies je voor de Extreme day, dan kan je volgende activiteiten uitoefenen:
Kom je maar een halve dag? Dan kan je ook kiezen voor een uitdagende vlottentocht of een stoere laserbattle. Let wel de Laserbattle kost €5,00 extra per leerling.
 • Duur
  halve of volledige dag
 • Kostprijs
  €14,00 halve dag - €21,00 volledige dag
 • Aantal deelnemers
  Max 100 leerlingen
 • Extra info
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  Reddingsvesten worden voorzien
  Reservekledij
  Stevige schoenen
Online reservatie en betaling verplicht via onderstaand boekingsformulier. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren..

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief