De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider

Veelgestelde vragen

Sta je te popelen om het avontuur aan te gaan maar zit je nog met enkele vragen? Ontdek hier wat veel avonturiers zich nog afvragen en wat voor tips wij hen meegeven. Zit je nog met andere vragen? Bekijk zeker onze algemene praktische informatie op de website!

Wanneer je met het openbaar vervoer bij ons op bezoek komt en je daarbij kiest voor de trein, boek je best een ticketjes naar het station van Erembodegem. Het station van Erembodegem ligt namelijk veel dichter bij ons domein dan het station van Aalst. Eens je bent afgestapt, ben je nog maar een korte wandeling van 1 km verwijderd van ons avonturenpark. 

Kom je liever met de bus? Dan is Lijn 2, met de halte aan het Sportcomplex Schotte, de bus die het dichtste bij ons stopt.

Bij The Outsider gaan we geen enkel avontuur uit de weg en ook een druppeltje regen houdt ons daarbij niet tegen om het beste van onszelf te geven. Dus bij slecht weer gaan de geplande activiteiten gewoon door, soms kan de regen het zelfs net extra leuk maken!

De veiligheid van elke bezoeker en medewerker is voor ons uiterst belangrijk. Om die reden kunnen we in bepaalde gevallen en bij extreme weersomstandigheden, zoals bliksem of hevig onweer, even aan de noodbel trekken. Zo kunnen activiteiten zoals het touwenparcours van de Blue Diamond niet doorgaan.

Als organisators hebben we altijd alles onder controle, enkel het water kan soms eens moeilijk doen. Zo kunnen de wateractiviteiten uitzonderlijk worden stopgezet door te hoge waterstand of Blauwalgen op De Dender. 

Heb je pech en kan jouw wateractiviteit niet doorgaan? Geen paniek, in dat geval mag je een van de andere activiteiten kiezen die dag of prik je gewoon een nieuwe datum om je waterpret te beleven. Let wel dat je de activiteiten maximum 1 jaar kan uitstellen.

Wat draag je best voor een dag vol avontuur? Heel simpel, sportieve kledij waarin je goed kan bewegen en schoenen met een goed profiel. Houd er rekening mee dat je kleren en schoenen vuil kunnen worden dus haal niet je favoriete kleren uit de kast. 

We hoeven er waarschijnlijk geen tekeningetje bij te maken, maar bij de wateractiviteiten zit de kans erin dat je al eens nat kan worden. Om eventuele voetblessures te vermijden, raden we aan om waterschoenen of -sandalen te dragen om je voeten extra te beschermen. 

Bij alle wateractiviteiten is een reddingsvest verplicht, maar deze worden door ons voorzien. Op die manier kan je in alle veiligheid de wateren bevaren. 

Neem je graag een verfrissende douche na de activiteit? Dan hoef je daarvoor niet speciaal naar huis te rijden. Via SportAG Aalst kan je eenvoudig een kleedkamer met douchehokje reserveren om je na de activiteiten te verfrissen. 

Zeker en vast! SportAG Aalst voorziet gratis parking voor iedereen die deelneemt aan onze activiteiten.

Praktische informatie over de parking:
  • De eerste 2,5u zijn steeds gratis; het ticket dat aan de inrit werd afgeleverd, kan worden gebruikt aan de uitrit.
  • Bij gebruik tussen 2,5u en 5 uur, kan je als klant je ticket gratis valideren in De Looyerij.
  • Bij gebruik als niet-klant of langer dan 5 uur, is de parking betalend; de betaalautomaat bevindt zich aan de ingang van het sportcomplex. Bij activiteiten bij The Outsider Aalst die langer dan 5 uur duren, vraag je aan de monitor ter plaatse om de slagboom te openen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief