Momenteel zijn we even niet telefonisch bereikbaar, alvast onze excuses!

The Outsider

Veelgestelde vragen

Sta je te popelen om het avontuur aan te gaan maar zit je nog met enkele vragen? Ontdek hier wat veel avonturiers zich nog afvragen en wat voor tips wij hen meegeven. Zit je nog met andere vragen? Bekijk zeker onze algemene praktische informatie op de website!

Je vindt de openingsuren van het avonturenpark terug op de Praktische info
 
Kan je een activiteit van het avonturenpark niet reserveren op een bepaalde dag? Dan is het park waarschijnlijk gesloten...
 
Groepsactiviteiten vanaf 10 personen kunnen wel op elk moment gereserveerd worden, omdat we dan een Outsider-monitor inschakelen. Vind je jouw tijdstip van voorkeur niet bij de online boekingsmodule? Dan kan je altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer je met het openbaar vervoer bij ons op bezoek komt en je daarbij kiest voor de trein, boek je best een ticketje naar het station van Erembodegem. Het station van Erembodegem ligt namelijk veel dichter bij ons domein dan het station van Aalst. Eens je bent afgestapt, ben je nog maar een korte wandeling van 1 km verwijderd van ons avonturenpark. 
 
Kom je liever met de bus? Dan is Lijn 2, met de halte aan het Sportcomplex Schotte, de bus die het dichtste bij ons stopt.

Zeker en vast! SportAG Aalst voorziet gratis parking voor iedereen die deelneemt aan onze activiteiten.

Praktische informatie over de parking:
  • De eerste 2,5u zijn steeds gratis; het ticket dat aan de inrit werd afgeleverd, kan worden gebruikt aan de uitrit.
  • Bij gebruik tussen 2,5u en 5 uur, kan je als klant je ticket gratis valideren in De Looyerij.
  • Bij gebruik als niet-klant of langer dan 5 uur, is de parking betalend; de betaalautomaat bevindt zich aan de ingang van het sportcomplex. Bij activiteiten bij The Outsider Aalst die langer dan 5 uur duren, vraag je aan de monitor ter plaatse om de slagboom te openen.

Bij The Outsider Aalst gaan we geen enkel avontuur uit de weg en ook een druppeltje regen houdt ons daarbij niet tegen om het beste van onszelf te geven. Dus bij slecht weer gaan de geplande activiteiten gewoon door, soms kan de regen het zelfs net extra leuk maken!
 
De veiligheid van elke bezoeker en medewerker is voor ons uiterst belangrijk. Om die reden kunnen we in bepaalde gevallen en bij extreme weersomstandigheden, zoals bliksem of hevig onweer, even aan de noodbel trekken. Zo kunnen activiteiten zoals het touwenparcours van de Blue Diamond niet doorgaan.

Als organisators hebben we altijd alles onder controle, enkel het water kan soms eens moeilijk doen. Zo kunnen de wateractiviteiten uitzonderlijk worden stopgezet door te hoge waterstand of Blauwalgen op De Dender. 

Heb je pech en kan jouw wateractiviteit niet doorgaan? Geen paniek, in dat geval mag je een van de andere activiteiten kiezen die dag of prik je gewoon een nieuwe datum om je waterpret te beleven. Let wel dat je de activiteiten maximum 1 jaar kan uitstellen.

Wat draag je best voor een dag vol avontuur? Heel simpel, sportieve kledij waarin je goed kan bewegen en schoenen met een goed profiel. Houd er rekening mee dat je kleren en schoenen vuil kunnen worden dus haal niet je favoriete kleren uit de kast. 

We hoeven er waarschijnlijk geen tekeningetje bij te maken, maar bij de wateractiviteiten zit de kans erin dat je al eens nat kan worden. Om eventuele voetblessures te vermijden, raden we aan om waterschoenen of -sandalen te dragen om je voeten extra te beschermen. 

Bij alle wateractiviteiten is een reddingsvest verplicht, maar deze worden door ons voorzien. Op die manier kan je in alle veiligheid de wateren bevaren. 

Dat kan tijdens de openingsuren van het avonturenpark! Deze vind je terug op de pagina met Praktische info
 
Houd er wel rekening mee dat activiteiten steeds uitverkocht kunnen zijn als je ze op het moment zelf nog wil boeken..
Je reserveert dus best op voorhand online. Dat kan gerust net voordat je vertrekt!
Indien toch niet gereserveerd, dan helpen we je graag verder aan de kassa. Betalen kan via bancontact of cash.

Neem je graag een verfrissende douche na de activiteit? Dan hoef je daarvoor niet speciaal naar huis te rijden. Via SportAG Aalst kan je eenvoudig een kleedkamer met douchehokje reserveren om je na de activiteiten te verfrissen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief