Het avonturenpark voor individuelen is gesloten, in april 2022 zijn we terug. Groepen vanaf 15 personen kunnen alle activiteiten wel doorlopend doen!

The Outsider

Stage lopen bij The Outsider? Join the family!

The Outsider als stageplaats, dat is gegarandeerd een avontuurlijke, gevarieerde & vooral plezante tijd in een superhecht team.

Er zijn heel wat opties voor verschillende richtingen: LO, sport, toerisme & recreatie, event management, ...

Wil jij deel worden van onze hechte Outsider-familie? Check dan snel onderstaande link & dien je kandidatuur in!

Stageplaats bij The Outsider

Tijd voor wat herfstige actie in aalst!

Het avonturenpark voor individuelen sluit even de deuren tot april 2022. MAAR begeleide groepsactiviteiten zijn wél nog steeds mogelijk!

Kom jij met jouw team, klas, vrijgezellengroep, familie, vereniging, ... langs voor enkele herfstige avonturen op ons domein?

Wij werken ook op maat, dus zoek je een locatie voor je event? Ook dan welkom bij ons!

Aanbod

Verjaardagsfeestjes voor jonge avonturiers

Nog op zoek naar een geweldig verjaardagsfeestje voor kinderen? Een Outsider-monitor neemt de groep mee op sleeptouw tijdens één van onze coole verjaardagsarrangementen.

Bij de laserbattle for kids komen de deelnemers terecht in een levensecht computerspel. Tijdens het outdoor combinatiepakket for kids kruipen de kinderen eerst de hoogte in op de klimschouw & maken ze dan een spetterende kajaktocht op de Dender. You choose!

Meer info & reserveren

Welkom in ons outdoor avonturenpark!

Klaar om te klimmen en te klauteren op de touwenparcours of om de Aalsterse wateren te trotseren? Bij The Outsider Aalst ben je aan het juiste adres om er een uitstapje van te maken met jouw familie of vrienden, gevuld met honderd procent avontuur! 
Of kom langs voor de gekste en meest uitdagende outdoor teambuildings voor het hele team. Trek met je collega’s, vrienden en familie of met je school op avontuur op het land of op het water en beleef er een knotsgekke dag. 
“De teambuilding bij The Outsider was gewoon de max! Steengoede organisatie en boeiende activiteiten!”
Gelegen vlakbij stadspark
Waterplezier op de Dender
De leukste sportactiviteiten, ook voor individuelen
Kwalitatief en hoogstaand aanbod

Schrijf je in op onze nieuwsbrief