Blauwalg alarm: Voorlopig is kajakken in Aalst niet toegestaan. In Denderleeuw geldt een waarschuwing om extra voorzichtig te zijn.

Huur je kajak in Denderleeuw of Overboelare
The Outsider

Cadeaubonnen

Op zoek naar een altijd-goed-cadeau? Dan zit je goed met één van onze cadeaubonnen als buitengewoon geschenk! Een verjaardag, een pakje voor onder de kerstboom of eender welke andere gelegenheid zijn geschikt om een unieke beleving cadeau te doen. 

Kies hieronder een activiteitenpakket en een bedrag van de bon, betaal direct online en krijg je bon onmiddellijk toegestuurd via e-mail. 

Hoe activeer ik mijn cadeaubon? 

Klik op 'Boek nu' en kies één van de activiteiten waarvoor de bon geldig is. Op de reserveringspagina kan je jouw unieke lettercode die je vindt op jouw cadeaubon ingeven bij 'Kortingscode of tegoedbon'. Vergeet niet op 'Controleren' te klikken! Het bedrag van de cadeaubon wordt dan automatisch afgetrokken van de totaalsom. 
Heb je nog niet meteen het volledige bedrag gebruikt? Dan kan je deze gewoon later nog eens gebruiken! De bon is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop (dit kan je ook nakijken op jouw bon). 

Hoogteparcours

Geldig voor hoogteparcours Blue Diamond (vanaf 1m50)

Kajak & kano

Geldig voor een tocht met de kajak of kano met vertrekpunt Aalst, Denderleeuw of Overboelare

Riverbikes

Geldig voor een tocht met de riverbike met vertrekpunt in Aalst

Kanoweekend

Geldig voor een tweedaags of driedaags kanoweekend met vertrekpunt in Geraardsbergen

Meer info over de kanoweekends

Schrijf je in op onze nieuwsbrief