Momenteel zijn we even niet telefonisch bereikbaar, alvast onze excuses!

The Outsider

bedrijven

Events op maat

Inspiratiebrochure voor bedrijven 

De boog kan niet altijd gespannen staan, zeker niet op het werk. Of je nu de hele dag fysiek arbeid verricht, dagen achter een computer doorbrengt of van de ene meeting naar de andere holt, iedereen heeft nood aan ontspanning. Gelukkig nemen wij bij The Outsider al de stress van het event van je over.

Het organiseren van spannende, uitdagende en vooral toffe evenementen voor groepen en bedrijven is namelijk onze grootste specialiteit. Kijk nu in onze gloednieuwe inspiratiebrochure en laat je overtuigen!

EEN DAG VOL TEAMWORK, AVONTUUR EN ONTSPANNING

Ontdek de kracht van samenwerking op onze Dendertrophy langs de prachtige Dender! 

Stel jouw team samen, ga de uitdaging aan en kom over de eindmeet als een sterker team. Welk bedrijf kan bewijzen dat ze de strafste zijn?

WANNEER? 

27 april 2024

WIE? 

Stel zelf je (bedrijfs)team van 4 personen samen

WAT? 

Overwin samen de behendigheidsproeven op en naast het water. Slechts één team wordt de ultieme winnaar van de Dendertrophy

KOSTPRIJS?

400 euro per team van 4 personen

Inclusief BBQ 

Een familiedag om personeel te bedanken, een teambuilding om de banden te versterken of een incentive om de werknemers in de bloemetjes te zetten: De redenen zijn eindeloos om een uitstap te plannen onder collega's.
Daarnaast organiseren we congressen, seminaries en vergaderingen op de meest unieke locaties, verzorgd tot in het kleinste detail. De bijbehorende overnachtingen en vergaderzalen worden hier uiteraard bij voorzien.

Is jouw team klaar om een stevige boost te krijgen? Laat je bedrijfsgegevens na en dan organiseren we in samenspraak het ultieme droomevent.

 

 

Contacteer ons voor jouw event

Schrijf je in op onze nieuwsbrief