De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider

bedrijven

Apero avond 17 mrt '22

Benieuwd naar ons aanbod voor bedrijven? Kom eens langs!

Zoek jij een leuke locatie voor je bedrijvenevent? Of wil je met je collega’s een sportieve teambuilding plannen? Wij bieden alles aan op maat van workshops tot feesten met professionele catering.

Kom met je bedrijf zeker eens langs op 17 maart en maak interactief kennis met onze verschillende mogelijkheden. 

Interesse? Stuur ons een mailtje of klik hieronder voor meer info.

Events op maat

Gloednieuwe inspiratiebrochure voor bedrijven 

De boog kan niet altijd gespannen staan, zeker niet op het werk. Of je nu de hele dag fysiek arbeid verricht, dagen achter een computer doorbrengt of van de ene meeting naar de andere holt, iedereen heeft nood aan ontspanning. Gelukkig nemen wij bij The Outsider al de stress van het event van je over.

Het organiseren van spannende, uitdagende en vooral toffe evenementen voor groepen en bedrijven is namelijk onze grootste specialiteit. Kijk nu in onze gloednieuwe inspiratiebrochure en laat je overtuigen!

Is jouw team klaar voor een dag vol adrenaline, een gezellige avond met de collega's of verschillende teambuilding activiteiten. Wij bieden een brede waaier activiteiten zo vindt elk bedrijf en elk team een activiteit die bij haar past. Zo organiseren we Aperitiefshooting, Domino Day, Droppings, verschillende sporten (schermen, dansen, golfen ...), allerlei soorten workshops (graffiti, parfumdegustatie, chocolade, kleuren ...) en tal van stadsactiviteiten. Voor de durvers die op zoek zijn naar meer adrenaline bieden we ook teambuildingactiviteiten en uitdagende parcours hoog in de lucht of op het water. 

Daarnaast organiseren we congressen, seminaries en vergaderingen op de meest unieke locaties en verzorgd tot in het kleinste detail. Ook de bijbehorende overnachtingen en vergaderzalen kunnen geregeld worden.

Is jouw team klaar om ervoor te gaan? Laat je bedrijfsgegevens na en dan organiseren we in samenspraak met jullie het ultieme droomevent van het bedrijf. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief