De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider

bedrijven

Events op maat

Inspiratiebrochure voor bedrijven 

De boog kan niet altijd gespannen staan, zeker niet op het werk. Of je nu de hele dag fysiek arbeid verricht, dagen achter een computer doorbrengt of van de ene meeting naar de andere holt, iedereen heeft nood aan ontspanning. Gelukkig nemen wij bij The Outsider al de stress van het event van je over.

Het organiseren van spannende, uitdagende en vooral toffe evenementen voor groepen en bedrijven is namelijk onze grootste specialiteit. Kijk nu in onze gloednieuwe inspiratiebrochure en laat je overtuigen!

Een familiedag om personeel te bedanken, een teambuilding om de banden te versterken of een incentive om de werknemers in de bloemetjes te zetten: De redenen zijn eindeloos om een uitstap te plannen onder collega's.
Daarnaast organiseren we congressen, seminaries en vergaderingen op de meest unieke locaties, verzorgd tot in het kleinste detail. De bijbehorende overnachtingen en vergaderzalen worden hier uiteraard bij voorzien.

Is jouw team klaar om een stevige boost te krijgen? Laat je bedrijfsgegevens na en dan organiseren we in samenspraak het ultieme droomevent.

 

 

Contacteer ons voor jouw event

Schrijf je in op onze nieuwsbrief