De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider

Praktische informatie

Wil je graag een verfrissende douche of kleed je je graag even om? SportAG Aalst is voorzien van meerdere kleedkamers met sanitaire voorzieningen waarvan je gebruik kan maken. Reserveer online (hiervoor stuur je best een mailtje naar info@aalstsport.been kleed je in alle privacy om.

Openingsuren

Het avonturenpark is geopend van april t.e.m. september:

  • Weekend & feestdagen: 10u - 18u
  • Schoolvakanties do - zo: 10u - 18u

Ons kantoor is elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u & tijdens de openingsuren van het avonturenpark.

Onze website is 24/7 bereikbaar en op die manier kan je eenvoudig groepsactiviteiten boeken. Vul het boekingsformulier in of neem contact op met ons via e-mail en we bekijken zo snel als het kan de verschillende mogelijkheden.

 

 

Routebeschrijving

Kom je met de auto? Parkeer eenvoudig op de parking van het sportcomplex, net naast ons domein, want als bezoeker van The Outsider kan je er tot 5u gratis parkeren

Kom je met het openbaar vervoer? Er bevindt zich een bushalte voor het sportcomplex en dus op enkele meters van ons domein. Het treinstation van Erembodegem ligt bovendien dichter dan het station van Aalst en zo wandel je op minder dan 1 km tot bij ons.

Food & drinks

Nog even nagenieten na de outdoor activiteiten? Kom gerust een drankje drinken op ons terras of ga gezellig tafelen bij De Looyerij, de brasserie in het gebouw van het sportcomplex Schotte.

 

 

Vergaderruimte huren?

Wil je onze activiteiten bundelen met een productieve vergadering of een losse bespreking met het team? Reserveer dan online een vergaderzaal via SportAG Aalst, dan kan je in alle rust je bespreking laten doorgaan. Opnieuw kan je hiervoor een mail sturen naar info@aalstsport.be.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief