Momenteel zijn we even niet telefonisch bereikbaar, alvast onze excuses!

The Outsider

Adrenaline day

[:swvar:ufile:4:description:]
Tijdens de Adrenaline day kunnen leerlingen van de middelbare school genieten van verschillende activiteiten. Zo kunnen ze hun beste klimvaardigheden tonen op de Black Tower, de Dender afvaren met een kajak of kano en slingeren als een aap doorheen het touwenparcours van de Blue Diamond. Daarnaast kunnen ze tonen hoe sterk ze zijn als team tijdens de verschillende teambuilding activiteiten.

De verschillende klassen of groepen worden begeleid door onze gespecialiseerde monitoren. Zij nemen jullie mee doorheen het gehele programma. Er wordt één monitor per maximum 25 leerlingen gerekend in de prijs. We werken ook met vaste arrangementen van een halve of volledige dag. Dit wil zeggen dat je een volledige dag kan boeken met een programma naar keuze, of twee van de activiteiten uit het programma kan kiezen om een halve dag te vullen.

Kies je voor de Adrenaline day, dan kan je volgende activiteiten uitoefenen:
Kom je maar een halve dag? Dan kan je ook kiezen voor een uitdagende vlottentocht of een stoere laserbattle. Let wel de Laserbattle kost €5,00 extra per leerling.
 • Duur
  Halve of volledige dag
 • Kostprijs
  €16,00 halve dag - €24,00 volledige dag
 • Aantal deelnemers
  Max 200 leerlingen
 • Extra info
 • Kledij
  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden
  Reddingsvest wordt voorzien
  Reservekledij
  Stevige schoenen
Online reservatie en betaling verplicht via onderstaand boekingsformulier. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren..

Boeken

[:swvar:text:844:]

Schrijf je in op onze nieuwsbrief