Het avonturenpark voor individuelen is gesloten, in april 2022 zijn we terug. Groepen vanaf 15 personen kunnen alle activiteiten wel doorlopend doen!

The Outsider

SUP op de Dender 1 uur

[:swvar:ufile:4:description:]

HET AVONTURENPARK IS GESLOTEN VOOR INDIVIDUELEN – Vanaf april 2022 zijn we terug!  

Alle SUP's zijn éénpersoons-SUP's. Vanaf 12 jaar is het mogelijk om zelfstandig te peddelen. Er dient altijd één iemand van 16+ mee te gaan op het water.

Op dreef met de nieuw opkomende zomeractiviteit: de SUP’s ofwel de Stand Up Paddleboard! Het is niet echt een nieuwe sport. In Hawaii kennen ze de SUP al sinds 1940. Maar pas sinds 2001 werd het ook hier populair. De SUP is een speciale surfplank waarmee je jezelf staand kan voortbewegen op de Dender in combinatie met een SUP peddel. Suppen is een erg goede training voor het lichaam, 

Mensen die liever een ontspannen namiddagje beleven, kunnen even de peddel wegleggen en rustig genieten van de omgeving terwijl ze met de beentjes in het water wat ronddobberen. Zoek je naar een sportieve kick? Dan kan je racen op het water tot je de winnaar bent! 

 • Duur
  1u00
 • Kostprijs
  € 10 per persoon
 • Aantal deelnemers
  Vanaf 1 persoon tijdens openingsuren
 • Extra info
  Kunnen zwemmen verplicht
 • Kledij

  Sportieve kledij die nat en vuil mag worden / zwemkledij
  Zwemvest wordt voorzien
  Reservekledij

Online reservatie en betaling verplicht via onderstaand boekingsformulier. Voor meer info kan u ons ook per mail contacteren..

Boeken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief