De boekingen zijn geopend! Boek nu al jouw avonturen voor ons nieuwe seizoen vanaf april.

The Outsider

bedrijven

Events op maat

Gloednieuwe inspiratiebrochure voor bedrijven 

De boog kan niet altijd gespannen staan, zeker niet op het werk. Of je nu de hele dag fysiek arbeid verricht, dagen achter een computer doorbrengt of van de ene meeting naar de andere holt, iedereen heeft nood aan ontspanning. Gelukkig nemen wij bij The Outsider al de stress van het event van je over.

Het organiseren van spannende, uitdagende en vooral toffe evenementen voor groepen en bedrijven is namelijk onze grootste specialiteit. Kijk nu in onze gloednieuwe inspiratiebrochure en laat je overtuigen!

Afterwork apero 16 mrt

Ontdek ons aanbod & domein tijdens onze unieke afterwork apero. Bij een hapje en een drankje kan je netwerken met collega's uit de sector, proeven van een heerlijke cocktail tijdens een live workshop & een ritje maken op onze unieke offroad steps. Mis dit gratis event niet! 

Deze afterwork is bedoeld voor decision makers binnen bedrijven, logiesuitbaters & medewerkers bij sport- en jeugddiensten.

Een familiedag om personeel te bedanken, een teambuilding om de banden te versterken of een incentive om de werknemers in de bloemetjes te zetten: De redenen zijn eindeloos om een uitstap te plannen onder collega's.
Daarnaast organiseren we congressen, seminaries en vergaderingen op de meest unieke locaties, verzorgd tot in het kleinste detail. De bijbehorende overnachtingen en vergaderzalen worden hier uiteraard bij voorzien.

Is jouw team klaar om een stevige boost te krijgen? Laat je bedrijfsgegevens na en dan organiseren we in samenspraak het ultieme droomevent.

 

 

Contacteer ons voor jouw event

Schrijf je in op onze nieuwsbrief